STILI Hønefoss, er du vår nye kollega

 

STILI Hønefoss søker 1-2 Ringe/ekstrahjelper
 
      Hjeeeelp, vi har det ekstra ekstra ekstra travelt…😊

 

Er du interessert i mote, fleksibel og positiv, samt en flink, ærlig og troverdig selger der kan hjelpe oss med å levere enestående kundeservice til våre fine kunder i ekstra travle perioder?

Da kan vi i STILI Hønefoss ha en spennende mulighet for deg.

Vi søker 1-2 Ringe/ekstrahjelper til å bli en del av vårt spennende miljø sammen med hyggelige og flinke kollegaer. Du vil få møte en masse hyggelige kunder, jobbe tett sammen med butikksjefen og vårt nåværende team samt jobbe med gode seriøse merker i et dynamisk butikkmiljø.

I tillegg til å tilby topp kundeservice, legger vi stor vekt på å tilby våre kunder en spennende total opplevelse med kontinuerlig utvikling av vårt varesortiment, samt en sterk tilstedeværelse i sosiale medier og nett.

Har du lyst til å søke? Send oss en kortfattet søknad/CV. Vi vurderer søknader fortløpende, så vi oppfordrer deg til å ta kontakt så raskt som mulig hvis dette høres spennende ut for deg.

 

Hilsen Marit

 

Tiltredelse:                 Snarest eller etter avtale.

Arbeids sted:              STILI Hønefoss

Stilling:                       Ekstrahjelp/ringehjelp, timer etter avtale.

 

Evt. Spørsmål kan rettes til butikksjef Marit på tlf. 93081913 epost: butikk@stiliklaer.no

 

 

Stili Hønefoss ble etablert i Marts 2019 og er en del av Carghi AS som består av butikkene Stili Hønefoss, Stili Strømmen, Stili Porsgrunn samt Stili Nettbutikk.  Kontor og lager ligger i 2. etasje over butikken på Søndretorg.
Carghi AS / Stili er en del av kjeden Texcon. Se www.stiliklaer.no