Utforsk Våre Fire Bukse-fasonger: Møt Grete, Emma, Ida og Frida!


Møt våre fire fantastiske og helt egne "bukse-modeller":

Grete, Emma, Ida og Frida.

Hver av dem presentere eksempler på ulike men helt vanlige kvinne fasonger, og vi er (nesten🤗) helt sikre på at minst en av dem vil passe bra til deg. La oss ta deg med på en rask reise for å bli kjent med disse 4 hjelpsomme damer😊.

Når det gjelder kvinners mote, er det ingen tvil om at komfort og stil går hånd i hånd. Buksene utgjør en viktig del av enhver kvinnes garderobe, og hos Stili har vi fra dag én satt oss som mål å være eksperter på bukser og ha omfattende kunnskap om ulike buksetyper og passformer.

Hos STILI tilbyr vi et bredt utvalg av buksemodeller fra mange ulike merker, og selv for oss som jobber i butikken hver dag, kan det være utfordrende å navigere i det store utvalget. Derfor har vi i samarbeid med våre kunder og ansatte utviklet "4 ulike STILI-kvinneprofiler" som vi mener representerer en betydelig del av vårt bukseklientell. Dette betyr selvfølgelig ikke at de som ikke identifiserer seg med en av disse 4 fasongene ikke vil finne bukser hos oss. Imidlertid er vi trygge på at vi har et godt utvalg for de som passer inn i en av disse 4 kategoriene.

I tillegg til passformer, er kvalitet, farge og pris naturligvis viktige faktorer. Enten du foretrekker et klassisk utseende, ønsker noe mer avslappet eller søker den perfekte kombinasjonen av form og funksjon, vil du finne inspirasjon hos oss og vi har gode bukser fra 599,-. Vi vil kort veilede deg gjennom hver passformtype og hjelpe deg med å finne den som passer best for deg. La oss dykke inn i verden av gode bukse-fasonger og gi deg kunnskapen du trenger for å ta den perfekte beslutningen når du handler bukser hos oss på STILI.

Og husk, som alltid, vi hjelper deg gjerne😊

Fasong Frida viser vårt utvalg av bukser er til deg der er smal og som ofte trenger ekstra lengde på bukse ben. (flere modeller i 2 lengder)

 

Fasong Emma  viser vårt utvalg av bukser til deg som ønsker en mer rett bukse modell med litt mer vidde rundt hofter, kne og legger. (flere modeller i 2 lengder)

 

 
Fasong Grete viser vårt utvalg av bukser til deg som har midje, hofter og lår. (flere modeller i 2 lengder)

 

 

Fasong Ida viser vårt bukse utvalg til deg som har trenger litt ekstra vidde i livet, men ikke er større rundt hofter og lår. (flere modeller i 2 lengder)

 

Disse 4 dekker som sagt ikke alle fasonger men vi mener de kan være til stor hjelp😊

 

Besøk oss i butikk eller på nett, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan🌸

Velkommen til oss.